رسپی دسر موزائیکی شکلات و توت فرنگی:
لیوان استفاده شده 200 میلی است. اگر لیوان دسته دار فرانسوی یا پیمانه قنادی دارید لیوان را به اندازه 1 سانت سرخالی پر کنید با لیوان 200 میلی برابر میشود. هر استکان معادل نصف پیمانه میباشد.
مواد لازم قسمت بیسکوئیتی :
- 1 و نیم پاکت بیسکوئیتی پتی بور
- یک و نیم لیوان شیر
- 1 استکان شکر
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 50 گرم کره
- 1 پاکت (80 گرم) شکلات تلخ (اختیاری)
- یک کاسه کوچک توت فرنگی
- 1 پاکت سس میوه ای آماده (با یک بند انگشت بیشتر از نصف لیوان آب پخته می شود)
یا از این دستور سس میوه ای استفاده کنید:
- 1 لیوان توت فرنگی
- 3 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق غذاخوری نشاسته
- یک چهارم لیوان آب
برای تهیه سس، توت فرنگی ها را همراه شکر در غذاساز هم بزنید، سپس در قابلمه کوچک بریزید.
آب و نشاسته را خوب مخلوط کرده داخل قابلمه بریزید. مخلوط را تا زمانیکه غلیظ شود بپزید
- برای تزیین: 30 گرم شکلات سفید به روش بن ماری ذوب شود
طرز تهیه دسر موزائیکی شکلات و توت فرنگی :
بیسکوییت ها را خرد کرده و در یک ظرف گودی بریزید. رجوش شیر، شکر، کاکائو را در قابلمه ای ریخته و بجوشانید. پس از جوش آمدن کره و شکلات اضافه کنید و شعله را خاموش کنید و هم بزنید تا ذوب شوند. مخلوط آماده را روی بیسکوییت های خرد شده بریزید و مخلوط کنید. یک قالب رینگ حلقه ای را روی ظرف سروتون بگذارید، من اندازه آن را روی قطر 20 سانتیمتر تنظیم کردم. ابتدا با قرار دادن مقداری از مخلوطبیسکوییت ، لایه پایه را ایجاد کنید. سپس یک قالب قلب در وسط قرار دهید.
مخلوط بیسکویت باقیمانده را بر روی مکانهای خارج قالب قلب بریزید. و با قشاق روی آن را صاف کنید. لبه ها بلند میشوند و قلب در وسط خالی میماند. به این شکل دسر را با قالب ها یک شب در داخل یخچال بگذارید و روز بعد از قالب خارج کنید. و به غیر قسمت قودی دسر سایر قسمتها را با شکلات سفید ذوب شده تزیین کنید.
در قسمت خالی توت فرنگی ها خرد شده بریزید. سپس روی توت فرنگی ها سس میوهای بریزید. (روی بسته بندی سس میوه ای نوشته با یک لیوان آب بپزید اما من با نصف لیوان آب پختم که غلیظ تر باشد و روان نباشد. سپس سس خنک کرده و روی توت فرنگی ها ریختم)