دسر ترایفل توت فرنگی :
مواد لازم برای 4 نفر:
مواد کیک لیمویی:
- 1 پیمانه آرد
- 1 و 1/2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر
- 6 قاشق غذاخوری کره همدمای محیط
- 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
- رنده پوست یک لیموی کوچک
- 3/4 قاشق چایخوری اسانس وانیل خالص یا پودر وانیل 1/4 قاشق چایخوری
- 2 عدد تخم مرغ درشت در دمای اتاق
- 1/2 پیمانه خامه ترش در دمای محیط
برای لایه توت فرنگی:
- 450 گرم توت فرنگی (شسته، آبگیری و به قطعات کوچک خرد شود)
- 2 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
- برای کرم پنیری:
- 110 گرم پنیر خامه ای(یا ماسکارپونه) در دمای اتاق
- 1/2 قاشق چایخوری اسانس وانیل خالص یا پودر وانیل خالص کمی
- 3/4 پیمانه پودر شکر
- 1 پیمانه خامه سرد (میتوانید از خامه قنادی هم استفاده کنید در این صورت شکر را کمی کمتر استفاده کنید)
طرز تهیه دسر ترایفل توت فرنگی:
برای کیک لیمویی:
1- فر را روی درجه 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و یک قالب مربعی 23 در 23 سانتیمتری را با اسپری روغن جدا کننده چرب کنید (یا کاغذ روغنی بیاندازید)
2- در یک کاسه متوسط، آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را الک کنید و کنار بگذارید.
3- کره و شکر را مخلوط کرده و با همزن هم بزنید. حدود 1 دقیقه هم بزنید تا کره سبک و پوک شود. سپس رنده پوست لیمو و وانیل را اضافه کنید و برای 30 ثانیه دیگر هم بزنید.
4- تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. دیواره های کاسه را هم با لیسک جمع کنید وسط ظرف
5- 1/3 از مواد خشک و 1/2 از خامه ترش را اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شوند. بقیه مواد خشک و خامه ترش را نیز به همین ترتیب اضافه کرده و ترکیب کنید. دیواره های کاسه را تمیز کرده و 10 تا 15 ثانیه دیگر هم بزنید.
6- مایه کیک را داخل قالب آماده بریزید و برای 13 تا 18 دقیقه در فر بپزید. تا زمانیکه کناره های کیک کمی قهوه ای شود و خلال دندان تمیز از داخل کیک بیرون آید.
7- قالب را برای 10 دقیقه خنک کنید و سپس از قالب خارج کرده و روی پنجره سیمی کیک را کاملا خنک کنید. قبل از اینکه ترایفل را آماده کنید کیک را برای 10 دقیقه در فریزر بگذارید.
برای آماده کردن توت فرنگی ها: توت فرنگی ها را شسته و آب آنها را کامل بگیرید و سپس به قطعات کوچک خرد کنید.
شکر را روی آنها بپاشید و بگذارید برای 5 دقیقه بماند.
برای کرم پنیری:
پنیر خامه ای را برای یک دقیقه با همزن هم بزنید تا نرم شود. پودر شکر الک شده و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. سپس خامه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا فرم بگیرد.
ترکیب دسر:
با استفاده از کاتر بیسکوئیت یا چاقو از کیک به اندازه (جار) شیشه ترایفل ببرید. یک تکه از کیک را ته شیشه بگذارید و خوب فیت کنید. یک لایه کم و نازک از توت فرنگی خرد شده را روی کیک بریزید و کاملا کیک را پوشش دهید. با استفاده از قیف مقداری از کرم پنیری را روی لایه توت فرنگی بریزید. سپس لایه دیگری از کی را روی آن بگذارید سپس توت فرنگی خرد شده و بعد کرم پنیری بریزید. روی (جار) شیشه ها را بپوشانید و در یخچال بگذارید