طرز تهیه براونی شکلات سفید و بیسکوئیت:
لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر است
مواد لازم:
- 100 گرم شکلات تلخ
- 100 گرم کره
- کمی بیش از نصف لیوان (90 گرم) شکر دانه ریز
- 1/2 لیوان (50 گرم) شکر قهوهای
- 3 عدد تخم مرغ
- 1 پنسه نمک
- 2/3 لیوان (70 گرم) آرد
- 3 قاشق غذاخوری سرصاف(30 گرم) پودر کاکائو
- شکلات سفید
- بیسکوئیت پتی بور
دستور پخت براونی شکلات سفید و بیسکوئیت :
شکلات تلخ و کره را داخل ظرفی بریزید و به روش بن ماری ذوب کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. شکر و یک تخم مرغ را با همزن دستی هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. تخممرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه آنها را خوب هم بزنید. یک پنسه نمک را اضافه کنید.
شکلات و کره ذوب شده را اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد کاملا مخلوط شوند. در پایان آرد و کاکائو را الک کرده و با لیسک در حدی که مواد فقط ترکیب شوند، مخلوط کنید. نیمی از مخلوط را در قالب کمربندی 18 سانتی متری که کف آن را کاغذ روغنی انداختهاید، بریزید(( همچنین می توانید از یک قالب فلزی مربع 17 سانتی متر یا یک قالب لوف استفاده کنید)) شکلات سفید و بیسکوئیت های خرد شده را روی مایه بچینید.
باقیمانده مایه را روی آن بریزید. و مجددا روی آن بیسکوئیت بچینید. در فر از پیش گرم شده در دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید. من بعد از دقیقا 28 دقیقه از فر خارج کردم. زمان پخت به فرتون بستگی داره. بعد از 22 دقیقه شروع به کنترل آرام قسمت میانی با دست خود کنید. (براونی بیش از حد بپزید، سفت می شود) بعد از خارج کردن از فر، آن را در قالب نگه دارید تا خنک شود. سپس از قالب خارج کنید. نوش جان