طرز تهیه شیرینی پای گردو لقمه ای مناسب برای افطار و عید در خانه :
مواد لازم برای 24 عدد مافین:
برای تست کردن گردو:
- کره 2 قاشق غذاخوری
- 2 و 1/2 پیمانه گردوی خرد شده
برای کراست پای:
- کره نرم شده، 1 پیمانه
- شکر قهوه ای، 1/2 پیمانه
- آرد، 2 پیمانه
- نمک، 1/2 قاشق چایخوری
مواد میانی:
- شکر قهوه ای1 و 1/2 پیمانه
- شربت ذرت، 3/4 پیمانه (یا عسل)
- کره ذوب شده، 2 قاشق غذاخوری
- اسانس وانیل، 1 قاشق چایخوری
دستور پخت پای گردو لقمه ای :
1- فر را در 180 درجه سانتیگراد روشن کنید. قالب های مینی مافین را با اسپری روغن کمی چرب کنید و کنار بگذارید.
2- در یک تابه بزرگ، 2 قاشق کره را ذوب کنید و گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و به مدت 10 دقیقه تفت دهید تا قهوه ای طلایی شوند و به طور مداوم هم بزنید.
3- همینطور برای درست کردن خمیر کراست پایه، کره و شکر قهوه ای را در کاسه همزن بریزید و خوب بزنید تا کرمی شود. آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا ترکیب شوند. سپس از خمیر تکه های برداشته و در قالب مینی مافین در کف و دیواره بچسبانید.
4- برای درست کردن مواد میانی، در یک کاسه بزرگ، شکر قهوه ای، شربت ذرت، کره ذوب شده و وانیل را بریزید و مخلوط کنید. سپس گردوهای تست شده را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا کاملا به مواد آغشته شوند. حدود یک قاشق چایخوری از مواد میانی را داخل هر مافین روی کراست پایه بریزید. تقریبا 3/4 آنها را پر کنید. بیش از حد پر نکنید چون حین پخت حباب زده و بیرون می ریزد. نگران نباشید پس پخت نیز میتوانید از مواد میانی روی آنها بریزید.
5- مینی مافین ها را به مدت 15 دقیقه یا تا زمانیکه خمیر کراست کمی شروع به قهوه ای شدن بکند. آنها را از فر خارج کنید و تا 5 دقیقه به آنها دست نزید. سپس یک قاشق دیگر از مواد میانی را داخل هر مینی مافین بریزید. بگذارید مافین کاملا خنک شوند، سپس از قالب خارج کنید.