طرز تهیه کیک رولت زرافه ای:
مواد لازم:
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 لیوان شکر دانه ریز (لیوان استفاده شده 200 میلی لیتر)
- یک چهارم استکان روغن مایع (50 میلی لیتر)
- یک چهارم استکان شیر (50 میلی لیتر)
- کمی بیش از نصف لیوان آرد (60 گرم)
- 3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- یک چهارم استکان آب گرم
- مواد لازم کرم:
- 1 پاکت کرم شانتی (پاکت 75 گرم، همان پودر خامه است از لوازم قنادی فروشی بخرید یا میتوانید یک پاکت خامه صبحانه اضافه کنید)
- نصف لیوان شیر و آب سرد
- 2عدد موز
دستور پخت کیک رولت زرافه ای :
ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید. نصف لیوان از شکر را به زرده ها اضافه کرده و با همزن برقی هم بزنید. (بقیه شکر را به سفیده ها اضافه کنید و هم بزنید)
شیر و روغن مایع را به مخلوط زرده اضافه کنید و هم بزنید. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط کنید. 4 قاشق غذاخوری از مایه آماده را جدا کنید و کنار بگذارید که برای الگوی زرافه از اون استفاده خواهیم کرد.
کاکائو را در یک کاسه با آب گرم مخلوط کنید و آن را داخل مایه کیکی که آماده کرده اید بریزید و سپس آن را هم بزنید.
باقیمانده شکر را روی سفیده هایی که جدا کرده اید بریزید و هم بزنید تا سفید و پف دار شود. 2 قاشق غذاخوری از سفید تخم مرغ را در مایه ای که برای الگو کنار گذاشته اید بریزید و مخلوط کنید. بقیه سفیده را مایه کاکائویی کیک اضافه کرده و با لیسک به آرامی مخلوط کنید. فر را روی درجه 150 درجه سانتیگراد روشن کنید.
کف سینی فر را کاغذ روغنی بیاندازید.
مایه ای که برای الگو کنار گذاشتید را داخل قیف بریزید و با استفاده از آن روی کاغذ روغنی طرح زرافه بیاندازید. سپس به مدت 3 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. سپس از فر خارج کرده و مایه کیک را روی آن بریزید و با لیسک صاف کنید. و در فر از پیش گرم شده در دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت حدودا 25 دقیقه بپزید.
کیک را از فر خارج کرده و روی پنجره سیمی خنک کنید. در این فاصله کرم شانتی را (پودر کرم شانتی را با شیر سرد مخلوط کرده و با همزن هم بزنید تا فرم بگیرد). وقتی کیک سرد شد روی کاغذ روغنی دیگر برگردانید و کاغذ روغنی زیری را جدا کنید. سپس به وسیله لیسک کرم شانتی را روی نان رولت بمالید سپس روی آن موز بگذارید و رول کنید. رولت را به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال بگذارید. سپس برش داده و سرو کنید.