طرز تهیه دسر پارافه :
یک دسر تابستونی خیلی عالیه، می تونید درست کنید بگذارید فریزر و هر زمان دوست داشتید یک دسر آماده سرو خواهید داشت. برای داخل دسر می تونید به سلیقه خودتون از چیزهای مختلف استفاده کنید (مثل، بیسکوئیت، انواع میوه، شکلات)
مواد لازم:
- 2پاکت کرم شانتی (هر پاکت 75 گرم، همان پودر خامه است از لوازم قنادی فروشی بخرید یا میتوانید یک پاکت خامه صبحانه اضافه کنید)
- 1 و نیم لیوان شیر سرد
- خرده های بیسکوئیت(من از نصف بسته بیسکوئیت پتی بور ساده و 3 تا 4 دانه بیسکوئیت لیدی فینگر استفاده کردم)
- در حدود 1 مشت دراژه شکلاتی پسته ای
- 2 قاشق غذاخوری شکلاتی چیپسی
- 8 تا 10 عدد توت فرنگی و شاه توت
- 1 مشت پسته سبز (یا خلال پسته)
- به دلخواه فندق یا بادام نیز می توانید استفاده کنید
طرز تهیه دسر پارافه:
شیر و کرم شانتی را مخلوط کرده هم بزنید تا فرم بگیرد. سپس بیسکوئیت های درشت خرد شده و شکلات خرد شده را اضافه کنید سپس میوه های درشت خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. کف قالب مورد نظر سلفون بکشید و مخلوط دسر را داخل قالب بریزید و خوب فشرده کنید. دسر حداقل برای یک روز در فریزر بگذارید. من برای تزیین دسر از گاناش و میوه استفاده کردم. شما می تونید با میوه های دلخواه و کوکی تزیین کنید. می تونید به مدت طولانی این دسر را در فریزر نگهداری کنید و هر زمان دوست داشتید، سرو کنید.