رسپی سالاد سه رنگ:
طرز تهیه سالاد سه رنگ:
سیب زمینی ۲ عدد میپزیم . لِه میکنیم ۲ ق غ خامه + ۲ ق غ سس مایونز و نمک و فلفل مخلوط میکنیم . ۲ ق غ شوید تازه اضافه میکنیم نباید موادمون شُل بشه.
هویج و رنده ریز میکنیم. داخل تابه تف میدهیم تا اب اضافی ان کشیده شود ، بعد از خنک شدن ۲ ق غ خامه ، ۲ ق غ سس مایونز و یه حبه سیر رنده شده اضافه میکنیم .
کلم بنفش را ریز رنده کرده تف میدهیم یک ق غ ابلیمو اضافه میکنیم بعد ۲ ق غ خامه ، ۲ ق غ سس مایونز و نمک و فلفل و یه حبه سیررنده شده اضافه کرده. دقت داشته باشید موادمون نباید شل باشه.
وقتی مواد اماده شد داخل رینگ به ترتیب میریزیم و داخل یخچال به مدت یک ساعت قرار داده و بعد نوش جان میکنیم.