رسپی زیتون پرورده اصیل گیلانی :
دوستان این دستور تهیه با آب انار هست نه رب انار برای همین طعمش فرق داره و واقعا خوشمزه تر و اصیل تره
مواد لازم:
- زیتون بدون هسته نیم کیلو
- گردو دو پیمانه
- سیر چند حبه
- آب انار ترش نصف پیمانه
- سبزی محلی چوچاق ( اگر در دسترس بود )
طرز تهیه زیتون پرورده اصیل گیلانی:
گردو را به همراه سیر سابیده با کمی از آب انار مخلوط کرده تا مواد غلیظی بدست بیاد و سبزی اضافه شود و بعد با زیتون مخلوط کرده در یخچال نگهداری شود و باقی آب انار را در چند مرحله قاشق قاشق اضافه کنید تا زیتون پروده طعم بگیرد زیرا اگر کل آب انار را اضافه کنیم تمام مخلوط گردو تهنشین میشود و جذب هم نمیشود حتما این مدل رو امتحان کنید