زیتون پرورده اصیل گیلانی

زیتون پرورده اصیل گیلانی : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

آموزش آشپزی غذای ایرانی

رسپی زیتون پرورده اصیل گیلانی :

دوستان این دستور تهیه با آب انار هست نه رب انار برای همین طعمش فرق داره و واقعا خوشمزه تر و اصیل تره

مواد لازم:

  • زیتون بدون هسته نیم کیلو
  • گردو دو پیمانه
  • سیر چند حبه
  • آب انار ترش نصف پیمانه
  • سبزی محلی چوچاق ( اگر در دسترس بود )

طرز تهیه زیتون پرورده اصیل گیلانی:

گردو را به همراه سیر سابیده با کمی از آب انار مخلوط کرده تا مواد غلیظی بدست بیاد و سبزی اضافه شود و بعد با زیتون مخلوط کرده در یخچال نگهداری شود و باقی آب انار را در چند مرحله قاشق قاشق اضافه کنید تا زیتون پروده طعم بگیرد زیرا اگر کل آب انار را اضافه کنیم تمام مخلوط گردو تهنشین می‌شود و جذب هم نمیشود حتما این مدل رو امتحان کنید

زیتون پرورده اصیل گیلانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image