طرز تهیه خورش چاقاله بادام:
طرز تهیه خورش چاقاله بادام:
ابتدا پیاز و نگینی کرده تف میدهیم بعد گوشت خورشتی و اضافه میکنیم. به همراه زردچوبه و فلفل بعد از آن اجازه میدهیم تا گوشت پخته شود. بعد نعناع جعفری سرخ شده را اضافه میکنیم. کمی بعد چاقاله بادام ها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا پخته شود . خورشت به روغن و جا افتاده شود. برای چاشنی این غذای خوشمزه از ابغوره بنا به ذائقه مون اضافه میکنیم .
پ ن : به شدت این غذا پیشنهاد میشود
حتماً از چاقاله های یک دست و ریز استفاده شود