طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه :
طرز تهیه خورش خلال کرمانشاه :
ابتدا گوشت و با پیاز فراوان سرخ میکنیم بعد زردچوبه فلفل سیاه و چوب دارچین و کمی زنجبیل اضافه میکنیم و میذاریم تا گوشت پخته شود . تو این فاصله خلال بادام ها رو با گلاب و زعفران خیس میکنیم.
اواسط پخت گوشت رب سرخ کرده به خورشت اضافه میکنیم بعد از پخت بادام ها رو اضافه کرده به همراه زعفران فراوان . بعد از پخت چاشنی از آبغوره و یا کمی اب لیمو ترش تازه استفاده میکنیم.
نیم ساعت آخر زرشک سرخ شده را به خورشتمون اضافه میکنیم.
خورشتمون آماده است نوش جان
پ ن : از لیمو عمانی هم میتوانید استفاده کنید
حتمن درست کنید و لذت ببرید چون فوق العاده خوشمزه است