طرز تهیه کاچی زعفرانی

طرز تهیه کاچی زعفرانی : مخصوص افطار به روش آسان در خانه

آموزش آشپزی دسر

طرز تهیه کاچی زعفرانی:

مواد لازم:

  • آرد ۱ پ
  • شکر ۱ پ
  • کره ۱۵۰ گرم
  • گلاب نصف پیمانه
  • آب ۲ تا ۳ پ سیاه دانه ۲ ق غ
  • هل و میخک از هر کدام ۵ عدد
  • زعفران غلیظ با دست و دلبازی فراوان
  • خلال پسته پ بادام به میزان دلخواه

طرز تهیه کاچی زعفرانی:

ابتدا شکر و اب و هل و میخک و زعفران را روی حرارت گذاشته در حدی که شکر حل شود ولی نباید اب بجوشد.
کره و ارد را روی حرارت گذاشته با حرارت کم تا تغییر رنگ دهد و سرخ شود. ( البته در حد حلوا نباید سرخ کنید) بعد از اینکه ارد کنی تغییر رنگ داد شربت را اضافه میکنیم و زیر قابلمه را خیلی کم میکنیم و سیاه دانه و خلال بادام و پسته و گلاب راضافه میکنیم و اجازه میدیم با حرارت خیلی کم به قوام مورد نظر برسد. در آخر چند پر زعفران نساییده به کاچی اضافه میکنیم ، کاچی ما آماده است نوش جان

پ ن: میتونیم از روغن کرمانشاهی یا حیوانی هم استفاده کنیم که قطعا خوشمزه تر میشه . زیره هم بنا بر ذائقه تون میتونید اضافه کنید.

طرز تهیه کاچی زعفرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image