• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه نان خالاه – هالاه – دستور پخت با حرفه ای در خانه مثل بیرون

    طرز تهیه نان خالاه

    طرز تهیه نان خالاه :

    یه نان فوق العاده خوشمزه و سبک . بریم که داشته باشیم رسپی این نان خوشمزه رو

    مواد لازم:

    • آب ۱۱۵ گرم
    • تخم مرغ ۱ عدد کامل + ۱ عدد زرده
    • مایه خمیر ۲ ق م
    • شکر ۲ ق غ
    • روغن مایع ۲ و ۱/۲ ق غ
    • نمک ۱ ق م
    • آرد ۳۶۰ گرم 

    طرز تهیه نان خالاه:

    ابتدا آب ، مایه خمیر ، مخلوط میکنیم . بعد شکر ، روغن ، نمک ، تخم مرغ ها به همرا ارد اضافه میکنیم . پس از ورز دادن یک ساعت زمان میدهیم تا خمیر استراحت کند . بعد از آن خمیر را روی سطح کار گذاشته یه تیکه از خمیر جدا کرده کنار میگذاریم مابقی خمیر را به چهار قسمت تقسیم مکنیم .


    اول اون تیکه خمیر را کنار گذاشته ایم را به کم باز میکنیم و تیکه های دیگر را که به صورت نوار دراورده ایم را روی ان گذاشته و گیس بافت میکنیم .
    برای رومال از زرده تخم مرغ به همراه اب روی سطح نان میمالیم ده دقیقه استراحت و دوباره رومال میزنیم و از سیاهدانه یا کنجد برای روی خمیر اماده میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرارمیدهیم

    طرز تهیه نان خالاه

    About The Author