طرز تهیه نان خالاه

طرز تهیه نان خالاه – هالاه – دستور پخت با حرفه ای در خانه مثل بیرون

آموزش آشپزی نان

طرز تهیه نان خالاه :

یه نان فوق العاده خوشمزه و سبک . بریم که داشته باشیم رسپی این نان خوشمزه رو

مواد لازم:

  • آب ۱۱۵ گرم
  • تخم مرغ ۱ عدد کامل + ۱ عدد زرده
  • مایه خمیر ۲ ق م
  • شکر ۲ ق غ
  • روغن مایع ۲ و ۱/۲ ق غ
  • نمک ۱ ق م
  • آرد ۳۶۰ گرم 

طرز تهیه نان خالاه:

ابتدا آب ، مایه خمیر ، مخلوط میکنیم . بعد شکر ، روغن ، نمک ، تخم مرغ ها به همرا ارد اضافه میکنیم . پس از ورز دادن یک ساعت زمان میدهیم تا خمیر استراحت کند . بعد از آن خمیر را روی سطح کار گذاشته یه تیکه از خمیر جدا کرده کنار میگذاریم مابقی خمیر را به چهار قسمت تقسیم مکنیم .


اول اون تیکه خمیر را کنار گذاشته ایم را به کم باز میکنیم و تیکه های دیگر را که به صورت نوار دراورده ایم را روی ان گذاشته و گیس بافت میکنیم .
برای رومال از زرده تخم مرغ به همراه اب روی سطح نان میمالیم ده دقیقه استراحت و دوباره رومال میزنیم و از سیاهدانه یا کنجد برای روی خمیر اماده میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه قرارمیدهیم

طرز تهیه نان خالاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image