رسپی کیک هویج گردو:
مواد لازم:
- 2 عدد تخم مرغ
- 1 پیمانه شکر
- 1/2 پیمانه روغن جامد
- 1 1/2پیمانه آرد
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1 عدد هویج رنده شده
- 3/4 پیمانه کشمش
- 3/4 پیمانه گردوی خرد شده
- نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/4 قاشق چایخوری وانیل
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
مواد خامه:
- 400-500 گرم پنیرماسکارپونه
- 100 گرم خامه صبحانه
- 100 گرم پودر قند
- میتوانید خامه قنادی را جایگزین مواد ذکر شده کنید
رسپی کیک هویج گردو:
تخم مرغ ها، وانیل و شکر را هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن را اضافه کنید
سپس بیکینگ پودر و دارچین را به آرد اضافه کرده و الک کنید. سپس این مواد را به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
کشمش،هویج و گردو را به مواد کیک اضافه کنید.
فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید
مواد کیک را در قالب بریزید و در فر با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 35-45 دقیقه میپزیم.
پنیر ماسکارپونه و خامه سرد را همراه پودر قند بزنید. یا از خامه قنادی هم زده استفاده کنید.
کیک را برش بزنید و خامه کشی کنید
نوش جان