طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی:
مواد خشک:
- 135 گرم آرد
- 28 گرم پودر کاکائو
- 2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 1/4 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
مواد مرطوب:
- 100 گرم ماست
- 60 گرم کره
- 100 گرم شکر در صورت تمایل
- 150 گرم شیربادام
برای چیز کیک:
- 120 گرم بادام هندی خیس خورده
- 200 میلی لیتر کرم نارگیل
- 100 گرم شکلات تلخ ذوب شده
- 3 قاشق غذا خوری شکر
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
لایه توت فرنگی:
- 1 پیمانه توت فرنگی
- 1/2 پیمانه آب
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- 1 قاشق چایخوری پودر آگار
طرز تهیه چیز کیک توت فرنگی:
فر را با دمای 175درجه سانتیگراد گرم کنید.
مواد خشک و مواد مرطوب را ابتدا دو دو کاسه جداگانه مخلوط کنید. سپس مواد خشک و مرطوب را باهم مخلوط کنید.
در قالب کاغذ روغنی قرار دهید و مواد کیک را داخل قالب بریزید و به مدت 25دقیقه در دمای 175 درجه سانتی گراد بپزید.
بعد از خنک شدن کیک را قالب بزنید و مواد چیز کیک را خوب مخلوط کنید و روی کیک بریزید و در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
توت فرنگی آب و شکر را روی شعله قرار داده و بپزید.سپس از صافی رد کنید.
شربت توت فرنگی را بجوشانید و آگار را اضافه کنید. 10 ثانیه بعد از حل شدن آگار،ژله را روی چیز کیک بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژله ببند.
نوش جان