طرز تهیه کیک قهوه:
مواد کیک:
- 4 عدد تخم مرغ
- 1 1/2 پیمانه شکر
- 1/2 لیوان روغن
- 1/2 لیوان آب گرم
- 80 گرم شکلات تلخ ذوب شده
- 2 پیمانه آرد
- 1/2 قاشق چایخوری وانیل
- 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
- 3 قاشق غذا خوری پودر کاکائو
مواد مرطوب:
- 2 قاشق غذا خوری شکر
- 1 1/2 پیمانه شیر
- 1 1/2 قاشق چای خوری قهوه فوری
برای خامه:
- 3 پیمانه شیر
- 6 قاشق غذاخوری شکر
- 3 قاشق غذاخوری نشاسته
- 2 قاشق غذاخوری قهوه فوری
- 1/2قاشق چایخوری وانیل
- 200 گرم خامه هم زده
- شکلات رنده شده برای تزئین
طرز تهیه کیک قهوه:
ابتدا تخم مرغ و روغن را هم بزنید. سپس آب و روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید. کاکائو ذوب شده را کم کم به مواد اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را الک کرده به مواد اضافه کنید. مواد کیک را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید. سپس خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود.
شیر را گرم کنید. شکر و پودر قهوه را اضافه کرده مخلوط کنید و روی کیک بریزید تا مرطوب شود.
مواد خامه به جز وانیل و خامه را مخلوط کرده روی شعله متوسط قرار دهید . وقتی شروع به جوشیدن و غلیظ شدن کرد از روی شعله بردارید و وانیل را اضافه کنید. وقتی خنک شد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. سپس کیک را خامه کشی کنید. 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند سپس سرو کنید.