طرز تهیه کیک قهوه

طرز تهیه کیک قهوه : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک قهوه:

مواد کیک:

  • 4 عدد تخم مرغ
  • 1 1/2 پیمانه شکر
  • 1/2 لیوان روغن
  • 1/2 لیوان آب گرم
  • 80 گرم شکلات تلخ ذوب شده
  • 2 پیمانه آرد
  • 1/2 قاشق چایخوری وانیل
  • 1/2 قاشق چایخوری بیکینگ پودر
  • 3 قاشق غذا خوری پودر کاکائو

مواد مرطوب:

  • 2 قاشق غذا خوری شکر
  • 1 1/2 پیمانه شیر
  • 1 1/2 قاشق چای خوری قهوه فوری

برای خامه:

  • 3 پیمانه شیر
  • 6 قاشق غذاخوری شکر
  • 3 قاشق غذاخوری نشاسته
  • 2 قاشق غذاخوری قهوه فوری
  • 1/2قاشق چایخوری وانیل
  • 200 گرم خامه هم زده
  • شکلات رنده شده برای تزئین

طرز تهیه کیک قهوه:

ابتدا تخم مرغ و روغن را هم بزنید. سپس آب و روغن را اضافه کنید و مخلوط کنید. کاکائو ذوب شده را کم کم به مواد اضافه کنید. آرد، بیکینگ پودر، وانیل و پودر کاکائو را الک کرده به مواد اضافه کنید. مواد کیک را در قالب بریزید و در فر از قبل گرم شده با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 40 دقیقه بپزید. سپس خارج کرده و صبر کنید تا خنک شود.
شیر را گرم کنید. شکر و پودر قهوه را اضافه کرده مخلوط کنید و روی کیک بریزید تا مرطوب شود.


مواد خامه به جز وانیل و خامه را مخلوط کرده روی شعله متوسط قرار دهید . وقتی شروع به جوشیدن و غلیظ شدن کرد از روی شعله بردارید و وانیل را اضافه کنید. وقتی خنک شد خامه را اضافه کرده و هم بزنید. سپس کیک را خامه کشی کنید. 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند سپس سرو کنید.

طرز تهیه کیک قهوه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image