طرز تهیه کیک جو :
مواد لازم:
- مواد لازم برای قالب 20 سانتی متری
- 2 پیمانه جو پرک آسیاب شده
- 1/4 پیمانه شیره افرا یا هر شیره دیگر
- 1 قاشق چایخوری دارچین
- 1/2 قاشق چای خوری نمک
- 500 میلی لیتر شیر بادام
- 1 قاشق غذا خوری بذرکتان آسیاب شده
- 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
- بیکینگ پودر وانیل
- 2 عدد موز
- 1 1/2 پیمانه توت فرنگی
- 1/8 پیمانه چیپس شکلات
طرز تهیه کیک جو:
فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
جو + کتان + بیکینگ پودر + دارچین و نمک را خوب مخلوط کنید.
شیره افرا + شیر بادام + روغن نارگیل + وانیل و یک عدد موز پوره شده را میکس کنید . به مواد خشک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در مرحله آخر 1 پیمانه توت فرنگی ، 1/2 پیمانه موز خرد شده و چیپس شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.
قالب را چرب کنید و مواد کیک را در قالب بریزید و به مدت 50 _ 60 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد. یا تا زمانی که وسط کیک سفت شود.
به دلیل وجود توت فرنگی کیک کمی خیس می شود. وقتی اطراف و رویه کیک طلایی شد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
و با باقی مانده موز، توت فرنگی ، شیر بادام و شکلات سرو کنید.
می توانید 4 – 6 روز داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.