طرز تهیه کیک جو

طرز تهیه کیک جو : با روش آسان و حرفه ای در خانه مثل بیرون

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک جو :

مواد لازم:

  • مواد لازم برای قالب 20 سانتی متری
  • 2 پیمانه جو پرک آسیاب شده
  • 1/4 پیمانه شیره افرا یا هر شیره دیگر
  • 1 قاشق چایخوری دارچین
  • 1/2 قاشق چای خوری نمک
  • 500 میلی لیتر شیر بادام
  • 1 قاشق غذا خوری بذرکتان آسیاب شده
  • 2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • بیکینگ پودر وانیل
  • 2 عدد موز
  • 1 1/2 پیمانه توت فرنگی
  • 1/8 پیمانه چیپس شکلات

طرز تهیه کیک جو:

فر را با دمای 190 درجه سانتی گراد گرم کنید.
جو + کتان + بیکینگ پودر + دارچین و نمک را خوب مخلوط کنید.
شیره افرا + شیر بادام + روغن نارگیل + وانیل و یک عدد موز پوره شده را میکس کنید . به مواد خشک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
در مرحله آخر 1 پیمانه توت فرنگی ، 1/2 پیمانه موز خرد شده و چیپس شکلات را اضافه کنید و هم بزنید.


قالب را چرب کنید و مواد کیک را در قالب بریزید و به مدت 50 _ 60 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد بپزد. یا تا زمانی که وسط کیک سفت شود.
به دلیل وجود توت فرنگی کیک کمی خیس می شود. وقتی اطراف و رویه کیک طلایی شد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
و با باقی مانده موز، توت فرنگی ، شیر بادام و شکلات سرو کنید.
می توانید 4 – 6 روز داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه کیک جو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image