• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کیک هویج گردو : طرز تهیه با روش آسان و حرفه ای در خانه

    رسپی کیک هویج گردو

    رسپی کیک هویج گردو:

    مواد لازم:

    • 2 عدد تخم مرغ
    • 1 پیمانه شکر
    • 1/2 پیمانه روغن جامد
    • 1 1/2پیمانه آرد
    • 1 قاشق چایخوری دارچین
    • 1 عدد هویج رنده شده
    • 3/4 پیمانه کشمش
    • 3/4 پیمانه گردوی خرد شده
    • نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر
    • 1/4 قاشق چایخوری وانیل
    • 1/8 قاشق چایخوری نمک

    مواد خامه:

    • 400-500 گرم پنیرماسکارپونه
    • 100 گرم خامه صبحانه
    • 100 گرم پودر قند
    • میتوانید خامه قنادی را جایگزین مواد ذکر شده کنید

    رسپی کیک هویج گردو:

    تخم مرغ ها، وانیل و شکر را هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود سپس روغن را اضافه کنید
    سپس بیکینگ پودر و دارچین را به آرد اضافه کرده و الک کنید. سپس این مواد را به ترکیب تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
    کشمش،هویج و گردو را به مواد کیک اضافه کنید.
    فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت 15 دقیقه گرم کنید


    مواد کیک را در قالب بریزید و در فر با دمای 180درجه سانتیگراد به مدت 35-45 دقیقه میپزیم.
    پنیر ماسکارپونه و خامه سرد را همراه پودر قند بزنید. یا از خامه قنادی هم زده استفاده کنید.
    کیک را برش بزنید و خامه کشی کنید
    نوش جان

    رسپی کیک هویج گردو

    About The Author