طرز تهیه یاغلاما:
مواد خمیر:
- یک کیلو آرد
- یک و نیم لیوان آب ولرم
- یک و نیم لیوان شیر ولرم
- سه قاشق غذاخوری روغن مایع
- یک قاشق خذاخوری شکر
- یک و نیم قاشق غذاخوری نمک
- یک پاکت خمیر مایه خیس
مواد داخل:
- 700 گرم گوشت چرخ کرده
- عدد پیاز
- سه عدد فلفل سبز
- یک قاشق رب
- 2 قاشق کره
- فلفل سیاه فلفل قرمز پول ببر نمک
- یک لیوان آب
طرز تهیه یاغلاما:
داخل ظرف همزن شیر آب خمیر مایه شکر نمک روغن را میریزیم و در حال هم زدن کم کم آرد را اضافه می کنیم و بعد از ورز دادن خمیر را 35 الی 40 دقیقه استراحت می دهیم. بعد خمیر را روی سطح آرد پاشی شده می گذاریم و به اندازه کمی بزرگتر ازگردو حدود 33 تا چانه می کنیم و روی خمیرها را با پارچه ای می پوشانیم و شروع میکنیم با وردنه خمیرها را باز می کنیم. داخل تابه ی نسوز که گرم کرده ایم پشت و روی نانها را می پزیم.
داخل تابه گوشت چرخ کرده را میریزم و کمی تفت میدهیم بعد کره و پیاز خرد شده را اضافه میکنیم و سرخ میکنیم بعد از سرخ شدن پیازها گوجه فرنگی هایی را که پوست گرفته و خرد کردیم و همچنین فلفل خرد شده اضافه می کنیم و بعد ادویه جات را اضافه میکنیم و یک لیوان آب اضافه کرده 5-6 دقیقه میپزیم.