• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دسر کرم باواریا : طرز تهیه با روش آسان در خانه مثل بیرون

    دسر کرم باواریا

    طرز تهیه دسر کرم باواریا:

    مواد لازم:

    • شیر ۳ پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی)
    • زرده تخم مرغ: ۴ عدد
    • پودر ژلاتین: ۳ ق غ ( از لوازم‌ قنادی ها یا عطاری ها تهیه کنید)
    • آب :۱/۲ پ
    • وانیل: ۱/۲ ق چ
    • خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم
    • شکر: ۲/۳ پ
    • پودر کاکائو :۱ ق غ
    • آب جوش:۱ ق غ

    طرز تهیه دسر کرم باواریا:

    پودر ژلاتین رو در آب خیس کرده روی بخار آب بذارین تا شفاف بشه
    زرده تخم مرغ و شکر و وانیل رو با همزن بزنید تا رنگش روشن بشه
    شیر رو روی حرارت بذارین تا داغ بشه (نجوشه) بعد به مواد زرده تخم مرغ اضافه و سریع هم بزنید. روی حرارت ملایم قرار بدین و قبل از اینکه بجوشه بردارین ( ۳الی ۵ دقیقه ). ژلاتین شفاف رو بهش اضافه و خوب مخلوط کنید.

    از صافی رد کنید حرارتش کم شد خامه صبحانه رو که با چنگال زدین بهش اضافه و کاملا مخلوط کنید تا یکدست بشه حالا اگر دوست دارین دسر یک رنگ بشه همه رو یک جا به قالب بریزین اما اگر تمایل دارین ۲ رنگ بشه اونو به ۲ قسمت کنید یک قسمت رو ساده در قالب ریخته و بزارید یخچال تا نیم بند بشه و به قسمت دیگر پودر کاکائو که در ۲ یا ۳ ق آب حل شده روی قسمت اول بریزید و بزارید یخچال تا کاملا سفت بشه.

    نکات
    میتونید توی لیوان های دسر هم این کرم رو درست کنید
    🔴اصلا در حین کار شیر نباید بجوشه فقط داغ بشه
    🔴اگر از قالب غیر سیلیکونی استفاده میکنید واسه خارج کردن چند ثانیه داخل آب جوش قرار بدین و بعد دسر رو برگردونید

    دسر کرم باواریا

    About The Author