طرز تهیه میرزا قاسمی گیلانی :
مواد لازم:
- بادمجان ۱ کیلو : کبابی کنید
- گوجه نیم کیلو : رنده کنید جوری که پوستش جدا بشه
- سیر : ۱ گل کامل به همراه یه نصف گل سیر ( کامل رنده کنید)
- تخم مرغ :۲ عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
- روغن جامد یا مایع سرخ کردنی به مقدار لازم
رسپی میرزا قاسمی گیلانی:
روی بادمجان ها با چاقو چند سوراخ ایجاد کنید بعد آنها رو کبابی کنید و به همراه یه ظرف آب پوستش رو بگیرید و داخل یه ظرف خورد کنید و همه رو با گوشت کوب له کنید بعد گوجه های رنده شده رو اضافه کنید، به همراه یه قاشق روغن و زردچوبه داخل ماهی تابه روی گاز با در بسته بذارید تا اب گوجه کشیده شه
تو این فاصله سیر ها رو پوست بگیرید و رنده کنید به همراه روغن فراوان و نمک و زردچوبه سرخ کنید حواستون باشه سیرها خیلی سرخ نشن بعد دو عدد تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید
بعد مخلوط رو به گوجه و بادمجان اضافه کنید نمک و فلفلش رو چک کنید بعد از مدت کوتاهی میرزاقاسمی آماده میشه
یه کته هم کنارش حسابی رشتیش میکنه
نکات
سعی کنید روغنی که استفاده میکنید جامد باشه چون خیلی خوشمزه تر میشه و اندازه ی روغن هم زیاد باشه رستورانی تر میشه
در نهایت هم برای درست کردن از ظرف روحی استفاده کنید که واقعا رو طعمش تاثیر داره