طرز تهیه کیک اسفنجی:
مواد لازم:
- تخم مرغ :۲ عدد
- شکر: ۵۰ گرم (۱۰ ق غ)
- آرد: ۶۰ گرم (۱۲ ق غ)
- آب جوش: ۱ ق غ
- وانیل:نوک ق چ
- بیکینگ پودر:نصف ق چ
- نکته ی خیلی خیلی مهم
- این مقدار مواد برای کیک ۲ تخم مرغی هستش که تقرییا مناسب ۴ نفر هستش
- توی کیک اسفنجی هر تخم مرغ رو برای ۲ نفر در نظر میگریم پس به تعداد نفرات تخم مرغ اضافه کنید
- برای هر تخم مرغ احتیاج داریم به ۳۰ گرم آرد و ۲۵ گرم شکر
- کیک اسفنجی رو برای خنک شدن توی قالب نگه داری کنید که بهترین روش هست
- اگر عجله ندارید کیک اسفنجی رو دو روز داخل یخچال نگه دارید و بعد خامه بزنید خیلی راحت تر و خوشمزه تر میشه
طرز تهیه کیک اسفنجی:
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید . زرده رو با نیمی از شکر و وانیل و اب جوش بزنید ( اب جوش رو کم کم اضافه کنید) فرم که گرفت کنار بذارید
سفیده رو داخل ظرف تمیز و خشک با پره های همزن بزنید تا فرم بگیره و از ظرف برنگرده سفیده رو به زرده اضافه کنید دورانی هم بزنید بعد آرد و بیکینگ پودری که سه بار الک شده رو توی چند مرحله به مواد اضافه کنید و دورانی هم بزنید داخل قالب مورد نظر ریخته قالب رو چند بار روی سطح کار بکوبید بعد بذارید کیک بپزه
پخت داخل فر: ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه
اگر فر برقی دارید از درجه و زمان پخت ۱۰ دقیقه کم کنید
داخل قابلمه هم به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه با شعله ی ملایم بپزید