• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک اسفنجی بدون فر : با روش آسان در خانه مثل بیرون

    طرز تهیه کیک اسفنجی

    طرز تهیه کیک اسفنجی:

    مواد لازم:

    • تخم مرغ :۲ عدد
    • شکر: ۵۰ گرم (۱۰ ق غ)
    • آرد: ۶۰ گرم (۱۲ ق غ)
    • آب جوش: ۱ ق غ
    • وانیل:نوک ق چ
    • بیکینگ پودر:نصف ق چ
    • نکته ی خیلی خیلی مهم
    • این مقدار مواد برای کیک ۲ تخم مرغی هستش که تقرییا مناسب ۴ نفر هستش
    • توی کیک اسفنجی هر تخم مرغ رو برای ۲ نفر در نظر میگریم پس به تعداد نفرات تخم مرغ اضافه کنید
    • برای هر تخم مرغ احتیاج داریم به ۳۰ گرم آرد و ۲۵ گرم شکر
    • کیک اسفنجی‌ رو برای خنک شدن توی قالب نگه داری کنید که بهترین روش هست
    • اگر عجله ندارید کیک اسفنجی رو دو روز داخل یخچال نگه دارید و بعد خامه بزنید خیلی راحت تر و خوشمزه تر میشه

    طرز تهیه کیک اسفنجی:

    زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید . زرده رو با نیمی از شکر و وانیل و اب جوش بزنید ( اب جوش رو کم کم اضافه کنید) فرم که گرفت کنار بذارید
    سفیده رو داخل ظرف تمیز و خشک با پره های همزن بزنید تا فرم بگیره و از ظرف برنگرده سفیده رو به زرده اضافه کنید دورانی هم بزنید بعد آرد و بیکینگ پودری که سه بار الک شده رو توی چند مرحله به مواد اضافه کنید و دورانی هم بزنید داخل قالب مورد نظر ریخته قالب رو چند بار روی سطح کار بکوبید بعد بذارید کیک بپزه


    پخت داخل فر: ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه
    اگر فر برقی دارید از درجه و زمان پخت ۱۰ دقیقه کم کنید
    داخل قابلمه هم به مدت ۴۰ الی ۵۰ دقیقه با شعله ی ملایم بپزید

    طرز تهیه کیک اسفنجی

    About The Author