طرز تهیه کلوچه دارچینی:
طرز تهیه کلوچه دارچینی:
اول از همه یدونه تخم مرغ رو با نصف لیوان شکر و نوک قاشق چای خوری وانیل خوب با همزن به مدت ۵ دقیقه بزنید. بعد بهش نصف لیوان روغن اضافه کنید و خوب هم بزنید . یک و نیم لیوان آرد رو بایک قاشق مربا خوری بکینگ پودر و یک قاشق مربا خوری دارچین ۳ بار الک کنید و به مواد اضافه کنید تا یه خمیر نرم و لطیف بدست بیاد.
بعد هم از خمیر به اندازه گردو بردارین و توی سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید . برای رومال هم یدونه زرده تخم مرغ با یه قاشق مرباخوری پودر کاکائو حسابی مخلوط کنید و رومال کنید و با چنگال بکشید تا خط بیفته. بعد هم توفر که ازیک ربع قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه قرار بدین. بعد از پخت به کلوچه ها دست نزنید تا سرد بشه و بعد از کاغذ جدا کنید.