طرز تهیه دسر پارفه توت:
مواد لازم:
- 1 بسته کرم شانتی ( میتوانید با 250 گرم خامه قنادی فرم گرفته جایگزین کنید)
- 1 لیوان شیر سرد
- 200 گرم خامه میوه ای
- 1 پیمانه بیسکوئیت خرد شده
- 1/2 پیمانه چیپس شکلات
- 1/3 پیمانه تمشک
- 1/3 پیمانه شاتوت
- 2 قاشق غذاخوری پودر شکر
- میتوانید از فندق، گردو، بادام، پسته و …استفاده کنید
- میتوانید از هر میوه دلخواه استفاده کنید.
- از خامه ساده هم میتوانید استفاده کنید.
طرز تهیه پارفه توت:
کرم شانتی با را شیر سرد مخلوط کرده و با همزن مخلوط کنید تا فرم بگیرد. سپس خامه میوه ای را اضافه کرده و مجددا چند دقیقه با همزن بزنید.
بیسکوئیت و چیپس شکلات را به خامه همزده اضافه کرده و مخلوط کنید .سپس شاتوت و تمشک (یاهر میوه دلخواه)را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید.
قالبی را برداشته و با نایلون بپوشانید یا قالب را با آب خیس کنید.مایع پارفه را در قالب بریزید و به مدت 8ساعت یا بیشتر در فریزر قرار دهید.
چند دقیقه قبل از سرو از فریزر خارج کرده و برش بزنید.
نوش جان