طرز تهیه نان ارده:
مواد لازم:
- آرد حدود 3 لیوان
- 1 لیوان شیر
- 1 فنجان روغن مایع
- نصف قاشق خمیرمایه
- یک قاشق غذا خوری شکر
- یک قاشق چایخوری نمک
- یک عدد تخم مرغ (زرده برای رومال)
- برای رویه
- یک لیوان ارده
- یک فنجان آب
- یک فنجان شکر
- زرده تخم مرغ
طرز تهیه نان ارده:
ابتدا روی آرد خمیر مایه شکر و نمک اضافه می کنیم شیر ولرم را اضافه کرده سپس سفیده تخم مرغ و روغن مایع را اضافه کرده و خمیر را ورز می دهیم و سپس یک ساعت استراحت می دهیم.
برای رویه ارده شکر و آب را مخلوط و هم میزنیم تا شکر حل شود.
خمیر عمل آمده را شکل می دهیم و وسطش را گود می کنیم. داخل سینی که کاغذ روغنی پهن کردیم قرار می دهیم و از مواد ارده رویش میریزیم و کناره های خمیر را با زرده تخم مرغ رومال می کنیم و شکر می پاشیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده قرار می دهیم تا روی نان ها طلایی شود.
نوش جان