طرز تهیه ته چین اسفناج و قارچ:
مواد لازم:
- برنج ابكش شده دو ليوان
- زعفرون دم كشيده نصف استكان
- ماست گياهي نصف ليوان
- اسفناج پخته
- پيازداغ كاراملي
- قارچ سرخ شده
- نمك،فلفل
دستور پخت ته چین اسفناج و قارچ:
اول از همه قارچ و پياز داغ كاراملي و اسفناج رو با يكم روغن زيتون تفت بدين و بهش نمك و فلفل اضافه كنيد.
توي يه ظرق گود برنج و زعفرون و ماست رو مخلوط كنيد.
نصف مواد رو داخل قابلمه مورد نظرتون بريزين و لايه مياني مهلوط اسفناج رو بريزيد و با بقيه برنج روي مواد رو بپوشونيد.
خب نكته اينجاست
مواد برنج نبايد شل باشه و بايد كاملا سفت باشه.
برنج رو زنده تر از حالت معمول ابكش كنيد
همينطور كه ميدونيد براي مواد مياني از هر چيزي بخواين ميتونين استفاده كنيد.