• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ته چین اسفناج و قارچ گیاهی طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان در خانه

    ته چین اسفناج و قارچ

    طرز تهیه ته چین اسفناج و قارچ:

    مواد لازم:

    • برنج ابكش شده دو ليوان
    • زعفرون دم كشيده نصف استكان
    • ماست گياهي نصف ليوان
    • اسفناج پخته
    • پيازداغ كاراملي
    • قارچ سرخ شده
    • نمك،فلفل

    دستور پخت ته چین اسفناج و قارچ:

    اول از همه قارچ و پياز داغ كاراملي و اسفناج رو با يكم روغن زيتون تفت بدين و بهش نمك و فلفل اضافه كنيد.
    توي يه ظرق گود برنج و زعفرون و ماست رو مخلوط كنيد.
    نصف مواد رو داخل قابلمه مورد نظرتون بريزين و لايه مياني مهلوط اسفناج رو بريزيد و با بقيه برنج روي مواد رو بپوشونيد.
    خب نكته اينجاست


    مواد برنج نبايد شل باشه و بايد كاملا سفت باشه.
    برنج رو زنده تر از حالت معمول ابكش كنيد

    همينطور كه ميدونيد براي مواد مياني از هر چيزي بخواين ميتونين استفاده كنيد.

    ته چین اسفناج و قارچ

    About The Author