نان ترکی پواچا

نان ترکی پواچا : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی نان

طرز تهیه نان ترکی پواچا:

مواد لازم:

  • 200 گرم کره به دمای محیط رسیده
  • یک پاکت خمیر مایه خیس 42 گرم
  • دو و نیم قاشق غذاخوری شکر
  • 2 عدد تخم مرغ ( یکی از زرده ها برا رومال)
  • نصف فنجان روغن مایع
  • یک فنجان شیر ولرم
  • یک و نیم قاشق مرباخوری نمک
  • 5/5 الی 6 لیوان آرد

طرز تهیه نان ترکی پواچا:

تمام مواد را داخل کاسه ریخته و با دست ورز دهید کم کم آرد را اضافه کنید وورز دهید تا خمیر نرمی به دست بیاد. روی خمیر را بپوشانید و حدود 45 دقیقه استراحت بدید. بعد به اندازه نارنگی گرد میکنیم و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختیم میگذاریم و دوباره 25 دقیقه استراحت می دهیم. بعد روی خمیرها زرده تخم مرغ میمالیم و کنجدیا سیاه دانه میپاشیم و داخل فری که از قبل روی 200 درجه گرم شده است تا طلایی شدن روی نانها می پزیم.
نوش جان

نان ترکی پواچا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image