طرز تهیه قطاب خونگی

طرز تهیه قطاب خونگی : با روش حرفه ی و آسان در خانه مثل بیرون

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه شیرینی قطاب خونگی:

مواد لازم:

  • 1 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه روغن جامد
  • 1 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • آرد به مقدار لازم

مواد میان قطاب:

  • 1 لیوان پودر شکر
  • 50 گرم پودر بادام
  • 50 گرم پودر گردو
  • کمی پودر هل
  • مغز ها و میزان شکر و هل مواد میانی طبق سلیقه شما میتواند تغییر کند.

طرز تهیه قطاب خونگی:

روغن را با همزن برقی خوب هم بزنید تا سبک شود. بعد شیر را به روغن پوک شده اضافه کنید و هم بزنید.
بیکینگ پودر و آرد را با هم مخلوط کنید و یکی دو بار الک کنید، بعد به همراه پودر هل کم کم به مخلوط شیر و روغن اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به‌دست آمده زیاد سفت نشود و به دست نچسبد.


خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت یک ربع در دمای محیط قرار دهید و بعد از آن ، 15 دقیقه در داخل فریزر بگذارید.
در این فاصله همه مواد میانی قطاب را با هم مخلوط کنید.


بعد از استراحت خمیر، آن را از داخل فریزر بیرون بیاورید و بر روی سینی صافی پهن کنید و با سر لیوان خمیر را قالب بزنید.
مقداری از مواد میانی را لایه خمیر‌ ها بریزید و 2 سر آن را به هم وصل کنید و خمیر را داخل روغن داغ و غوطه ور سرخ کنید. سپس قطاب‌ها را داخل شکر بغلطانید.
نوش جان

طرز تهیه قطاب خونگی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image