طرز تهیه کیک نارنگی:
مواد لایه زیرین:
- 6 عدد نارنگی
- دو قاشق کره
- 4 قاشق شکر
مواد کیک:
- دو عدد تخم مرغ
- یک استکان پودر شکر
- یک چهارم استکان روغن مایع
- یک دوم استکان کره آب شده
- سه چهارم استکان شیر
- یک استکان پودر فندق
- یک و نیم استکان آرد
- یک پاکت وانیل
- یک پاکت پکینگ پودر
طرز تهیه کیک نارنگی:
چهار قاشق شکر را داخل تابه نچسب ریخته و کاراملیزه کنید بعد دو قاشق کره آب شده اضافه کرده هم بزنید و نارنگی هایی را که از وسط نصف کرده اید را داخل تابه بچینید.
تخم مرغها و شکر را مخلوط کرده هم می زنیم بعد کره آب شده روغن مایع وانیل پودر فندق و شیر را اضافه کرده و در آخر آرد و پکینگ پودر را مخلوط می کنیم و روی نارنگی ها میریزیم در تابه را گذاشته و 20الی 25 دقیقه با حرارت کم می پزیم قبل از خاموش کردن با خلال دندان تست می کنیم از روی حرارت برداشته بعد از اینکه کمی خنک شد داخل ظرف بزرگتر بر می گردانیم.
نوش جان