طرز تهیه کیک داماد :
مواد کیک:
- سه عدد تخم مرغ
- یک استکان پودر شکر
- یک سوم استکان آب ولرم
- دو قاشق کاکائو
- یک لیوان آرد
- یک پاکت وانیل
- یک پاکت پکینگ پودر
برای خیس کردن کیک:
- دو و نیم لیوان شیر
- یک و نیم قاشق پودر شکر
- یک قاشق مرباخوری کاکائو
مواد کرم:
- 4 لیوان شیر
- 80گرم نشاسته
- نصف لیوان آرد(40گرم)
- یک عدد زرده تخم مرغ
- یک پاکت وانیل
- یک پاکت پودر گرم شانتی
- قاشق شکر
برای روی کیک:
- پودر پسته پودر کاکائو
طرز تهیه کیک داماد:
زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده و شکر را با هم زن آنقدر میزنیم تا سفیده سفت شود . زرده و آب ولرم را میزنیم بعد سفیده و زرده را با کمک لیسک مخلوط میکنیم آرد و وانیل و پکینگ و کاکائو را مخلوط میکنیم و به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم ظرف 28 در 28 را چرب می کنیم مواد را ربخته و در فری که از قبل روی 175 درجه گرم شده حدود 15 دقیقه میپزیم بعد از اینکه از فر خارج کردیم و سرد شد شیر و شکر و کاکائو را روی حرارت باهم مخلوط میکنیم و بعد از ولرم شدن روی کیک را با چنگال سوراخ کرده و میریزیم.
برای کرم به غیر از کرم شانتی بقیه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت با هم زدن مداوم میپزیم بعد از قوام گرفتن از روی حرارت برداشته رویش نایلکس می کشیم تا خنک شود بعد با هم زن میزنیم و پودر کرم شانتی را هم در حال هم زدن اضافه می کنیم در صورت نیاز کمی شیر اضافه کنید روی کیک خیس میریزیم و به دلخواه با پودر پسته و کاکائو تزئین می کنیم.
نوش جان