طرز تهیه کیک داماد

طرز تهیه کیک داماد : دستور پخت به روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه کیک داماد :

مواد کیک:

  • سه عدد تخم مرغ
  • یک استکان پودر شکر
  • یک سوم استکان آب ولرم
  • دو قاشق کاکائو
  • یک لیوان آرد
  • یک پاکت وانیل
  • یک پاکت پکینگ پودر

برای خیس کردن کیک:

  • دو و نیم لیوان شیر
  • یک و نیم قاشق پودر شکر
  • یک قاشق مرباخوری کاکائو

مواد کرم:

  • 4 لیوان شیر
  • 80گرم نشاسته
  • نصف لیوان آرد(40گرم)
  • یک عدد زرده تخم مرغ
  • یک پاکت وانیل
  • یک پاکت پودر گرم شانتی
  • قاشق شکر

برای روی کیک:

  • پودر پسته پودر کاکائو

طرز تهیه کیک داماد:

زرده و سفیده را جدا کرده و سفیده و شکر را با هم زن آنقدر میزنیم تا سفیده سفت شود . زرده و آب ولرم را میزنیم بعد سفیده و زرده را با کمک لیسک مخلوط میکنیم آرد و وانیل و پکینگ و کاکائو را مخلوط میکنیم و به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک هم میزنیم ظرف 28 در 28 را چرب می کنیم مواد را ربخته و در فری که از قبل روی 175 درجه گرم شده حدود 15 دقیقه میپزیم بعد از اینکه از فر خارج کردیم و سرد شد شیر و شکر و کاکائو را روی حرارت باهم مخلوط میکنیم و بعد از ولرم شدن روی کیک را با چنگال سوراخ کرده و میریزیم.


برای کرم به غیر از کرم شانتی بقیه مواد را مخلوط کرده و روی حرارت با هم زدن مداوم میپزیم بعد از قوام گرفتن از روی حرارت برداشته رویش نایلکس می کشیم تا خنک شود بعد با هم زن میزنیم و پودر کرم شانتی را هم در حال هم زدن اضافه می کنیم در صورت نیاز کمی شیر اضافه کنید روی کیک خیس میریزیم و به دلخواه با پودر پسته و کاکائو تزئین می کنیم.
نوش جان

طرز تهیه کیک داماد

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image