طرز تهیه شیرینی ایزمیز بمباسی:
مواد لازم:
- 100 گرم
- روغن مایع نصف فنجان
- پودر شکر 1 قاشق غذا خوری
- پکینگ پودر 1 قاشق
- آرد دو و نیم پیمانه
مواد میانی:
- کرم شکلات فندقی
طرز تهیه ایزمیز بمباسی :
ابتدا داخل ظرفی کاغذ روغنی پهن می کنیم و با فاصله از شکلات فندقی یک قاشق گذاشته و داخل فریزر می گذاریم.
داخل ظرفی کره روغن مایع و ماست را خوب هم میزنیم و بعد پودر شکر پکینگ پودر و آرد را تدریجی اضافه می کنیم. تا حدی که خمیر به دست نچسبدو خوب ورز می دهیم. و رویش را پوشانده و 15-20 دقیقه استراحت می دهیم.
بعد به اندازه نارنگی خمیر را گلوله می کنیم. و روی سطح صاف خمیرها را دانه دانه نازک باز می کنیم. و داخل خمیرهای باز شده از شکلاتهایی که داخل فریزر گذاشتیم می گذاریم و بقچه می کنیم و خمیر اضافی را قیچی میکنیم و داخل سینی که کاغذ روغنی پهن کرده ایم می گذاریم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم کرده ایم 10-15 دقیقه می پزیم.زیاد در فر نماند. به صورت ولرم میل شود.
نوش جان