دستور پخت کیک شکلاتی:
مواد کیک:
- دو عدد تخم مرغ
- یک استکان شکر
- یک و نیم لیوان آرد
- یک استکان شیر
- نصف استکان روغن مایع
- دو قاشق کاکائو
- پکینگ پودر
- وانیل
برای سس : ۱25 گرم خامه را روی اجاق گذاشته وقتی به نقطه جوش رسید 150 گرم مخلوط شکلات شیری و شکلات تلخ اضافه میکنیم بعد 3 قاشق بادام زمینی یا فندق خرد شده اضافه میکنیم.
دستور پخت کیک شکلاتی:
شکر و تخم مرغ و وانیل را هم میزنیم . بعد شیر و روغن را اضافه میکنیم . بقیه مواد را هم اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم . داخل قالب کاغذ روغنی می اندازیم کناره ها را هم چرب میکنیم داخل فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده میپزیم.
مواد کرم:
- دو لیوان شیر
- دو قاشق آرد
- یک قاشق نشاسته
- وانیل
- 4 قاشق پودر کرم شانتی
به جز کرم شانتی همه ی مواد را قاطی میکنیم و روی اجاق میپزیم بعد از بر داشتم از روی حرارت کرم شانتی را هم اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم .
بعد از اینکه کیک سرد شد با نصف لیوان شیر کیک را مرطوب میکنیم. بعد کرم شانس را روی کیک میریزیم . در آخر شکلات سس که هم دمای محیط شده را روی کرم میریزیم و صاف میکنیم. 2 ساعت داخل یخچال میگذاریم بعد برش میزنیم.
نوش جان