• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور پخت نان آچما ترکیه ای : طرز تهیه با روش آسان در خانه

    دستور پخت نان آچما

    دستور پخت نان آچما:

    مواد لازم:

    • یک لیوان شیر
    • 1 لیوان ماست
    • یک لیوان روغن مایع
    • یک لیوان آب دارم
    • 4 قاشق شکر
    • دو عدد تخم مرغ ( زرده ها برای رویه سفیده ها برای داخل خمیر)
    • یک قاشق نمک
    • دو پاکت خمیر مایه فوری
    • آرد به مقدار لازم

    دستور پخت نان آچما:

    شیر و آب باید ولرم باشد . داخل کاسه آب و شیر و روغن مایع نمک شکر خمیر مایه سفیده ها ماست را مخلوط می کنیم و آرد را کم کم اضافه میکنیم . تا جایی که خمیر به دست نچسبد ورز میدهیم تا جایی که به دست نچسبد حداقل 5 دقیقه باید ورز بدهیم و روی خمیر را پوشانده و یک ساعت استراحت می دهیم بعد خمیر را به اندازه نارنگی چانه می کنیم روی هر چانه یک تکه مارگارین می گذاریم وچانه ها را باز می کنیم و سپس رول کرده به شکل سمیت حلقه می کنیم و روی خمیرها را می‌پوشانیم و 20 دقیقه استراحت می دهیم.

    زرده ها را با یک قاشق روغن مایع هم زده روی خمیرها می زنیم و کنجد و سیاه دانه میپاشیم و در فری که از قبل روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی نان ها می پزیم. بعد از اینکه از فر خارج کردیم روی نان ها یک دستمال مرطوب پهن میکنیم و می گذاریم تا خنک شود.
    نوش جان

    دستور پخت نان آچما

    About The Author