طرز تهیه پواچای پیتزا:
مواد لازم:
- دو لیوان شیر
- یک لیوان آب
- نصف لیوان روغن مایع
- دو قاشق مرباخوری شکر
- یک و نیم قاشق مرباخوری نمک
- یک پاکت خمیر مایه خشک ( یک قاشق غذاخوری )
- آرد تا جایی که خمیر کمی به دست بچسبد
مواد میانی:
- سوجوک یل سوسیس
- پنیر کاشار یا پنیر پیتزا
- رب فلفل قرمز آویشن و ادویه کاری را با آب مخلوط کنید
- کره نرم شده
برای روی پوچا:
- آب و شیره انگور و کنجد
- یا زرده تخم مرغ را با یک قاشق شیره انگور و روغن مایع را مخلوط کرده و رومال میزنیم و کنجد می پاشیم.
طرز تهیه پواچای پیتزا:
5لیوان آرد را داخل کاسه ریخته آب شیر روغن مایع خمیر مایه شکر و نمک را اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم بقیه آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر گرمی که به دست می چسبد تهیه شود و خمیر را با کشیدن ورز دهید.
روی خمیر را نایلکس کشیده و یک ساعت استراحت دهید.
روی سطح کار را کمی آرد پاشی می کنیم و خمیر را رول می کنیم و به 13 قسمت چانه می کنیم و رویشان را می پوشانیم.
هر چانه را تا جایی که می توانیم باز می کنیم و کره می مالیم و مانند ویدئو مواد داخلی گذاشته و تا می زنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی زده ایم می چینیم و دو باره رویش را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهید.
بعد رو مال زده و در فری که از قبل روی 175 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی پوچا ها می پزیم .
نوش جان