طرز تهیه قرابیه خیس:
مواد لازم:
- 125گرم کره نرم
- یک عدد تخم مرغ
- یک استکان روغن مایع
- یک استکان پودر شکر
- یک پاکت وانیل (5 گرم وانیل شکری )
- یک پاکت پکینگ پودر (10 گرم یایک قاشق غذاخوری )
- سه قاشق غذاخوری کاکائو
- 3/5 لیوان آرد
برای خیس کردن قرابیه ها:
- یک لیوان شیر
- یک لیوان شکر
- باهم مخلوط کرده و تا حل شدن کامل دانه های شکر گرم می کنیم و بعد می گذاریم تا خنک شود.
طرز تهیه قرابیه خیس:
تمام مواد خمیر را مخلوط کرده کم کم آرد را اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید.
به اندازه گردو گلوله می کنیم و در سینی فر میچینیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده حدود 20 دفیقه با کنترل می پزیم.
بعد از خارج کردن از فر وقتی کمی خنک شد 3-5 ثانیه داخل شربت سرد شده کرده و به دلخواه تزئین می کنیم. می توانید با شکلات سفید که به روش بنماری آب کرده اید و پودر پسته تزئین کنید.
نوش جان