طرز تهیه قرابیه خیس

طرز تهیه قرابیه خیس با روش آسان در خانه

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

طرز تهیه قرابیه خیس:

مواد لازم:

  • 125گرم کره نرم
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک استکان روغن مایع
  • یک استکان پودر شکر
  • یک پاکت وانیل (5 گرم وانیل شکری )
  • یک پاکت پکینگ پودر (10 گرم یایک قاشق غذاخوری )
  • سه قاشق غذاخوری کاکائو
  • 3/5 لیوان آرد

برای خیس کردن قرابیه ها:

  • یک لیوان شیر
  • یک لیوان شکر
  • باهم مخلوط کرده و تا حل شدن کامل دانه های شکر گرم می کنیم و بعد می گذاریم تا خنک شود.

طرز تهیه قرابیه خیس:

تمام مواد خمیر را مخلوط کرده کم کم آرد را اضافه می کنیم تا خمیر نرمی به دست آید.
به اندازه گردو گلوله می کنیم و در سینی فر میچینیم و در فری که از قبل روی 180 درجه گرم شده حدود 20 دفیقه با کنترل می پزیم.


بعد از خارج کردن از فر وقتی کمی خنک شد 3-5 ثانیه داخل شربت سرد شده کرده و به دلخواه تزئین می کنیم. می توانید با شکلات سفید که به روش بنماری آب کرده اید و پودر پسته تزئین کنید.
نوش جان

طرز تهیه قرابیه خیس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image