• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی باقلوای پسته ای : طرز تهیه به روش آسان و حرفه ای در خانه

    شیرینی باقلوای پسته ای

    طرز تهیه شیرینی باقلوای پسته ای:

    مواد لازم:

    • یک دسته یوفکای باقلوا
    • 200 گرم کره
    • نصف استکان روغن مایع
    • 150 گرم پودر پسته
    • مواد شربت:
    • دو و نیم لیوان شکر
    • دو و نیم لیوان آب
    • یک برش لیمو ترش

    طرز تهیه شیرینی باقلوای پسته ای:

    یوفکا ها را به اندازه ظرف پیرکس مستطیل برش بزنید برای من 16 عدد یوفکا بود که از وسط برش زدم و 32 لایه شد. کره و روغن مایع را داخل تابه ای آب کنید و کف ظرف را چرب کنید و اولین لایه یوفکا را قرار دهید و چرب کنید و لایه دوم را بگذارید و همین طور ادامه دهید بعد از لایه دهم پودر پسته را خوب پخش کنید و چرب کرده لایه بعدی را قرار دهید تا آخر همین طور را با کمی چرب کردن یوفکا ها ادامه دهید روی لایه آخر را خوب چرب کنید و به طور دلخواه برش بزنید و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده تا طلایی شدن کامل روی باقلوا بپزید.


    برای شربت شکر و آب و یک برش لیمو را روی حرارت بگذارید تا بجوشد و بعد از به جوش آمدن حدود 20 دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید تا قوام بگیرد و بعد از روی حرارت بردارید.
    باقلوا را که از فر خارج کردید و کمی ولرم شد شربت داغ را روی باقلواها بریزید.
    اگر شربت قوام خوبی داشته باشد باقلوا خمیر نمی شود.
    نوش جان

    شیرینی باقلوای پسته ای

    About The Author