• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور تهیه شیرینی تارتولت به روش آسان در خانه

    دستور تهیه شیرینی تارتولت
    طرز تهیه شیرینی تارتولت

    دستور تهیه شیرینی تارتولت :

    مواد خمیر:

    • 125 گرم کره یا مارگارین هم دمای محیط
    • نصف لیوان پودر شکر
    • یک پاکت وانیل
    • دو و نیم لیوان آرد (با کنترل بریزید )

    مواد کرم:

    • 4لیوان شیر
    • یک لیوان شکر
    • یک زرده تخم مرغ
    • 4قاشق غذاخوری آرد
    • 4قاشق غذاخوری نشاسته
    • یک قاشق غذاخوری کره
    • وانیل یک پاکت
    • یک پاکت کرم شانتی

    برای روی کرم:

    • میوه از هرنوع به دلخواه
    • پودر پسته

    دستور تهیه شیرینی تارتولت:

    ابتدا پودر شکر و کره و وانیل را مخلوط می کنیم سپس آرد را با کنترل اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود.
    از خمیر به اندازه گردو برداشته و داخل قالب تارت که چرب کرده اید پهن کنید و با چنگال کف خمیر را سوراخ کنید تا موقع پخت پف نکند.


    با این مقدار مواد حدود 12 عددتارت می توانید درست کنید.
    در فری که از قبل روی 170درجه گرم شده تا کمی طلایی شدن روی خمیر بپزید .
    بعد از در آوردن از فر بگذارید کامل خنک شود بعد از قالب خارج کنید.

    برای کرم شیر شکر زرده تخم مرغ آرد و نشاسته را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم با هم زدن مدام بپزید وقتی قوام گرفت از روی حرارت برداشته و کره و وانیل اضافه کنید و رویش را نایلکس یا پلاستیک کشیده و بگذارید تا کامل خنک شود.
    بعد از خنک شدن یک پاکت پودر کرم شانتی اضافه کنید و با هم زن خوب بزنید. کرم را داخل قیف ریخته و روی تارت ها بریزید.
    با میوه های دلخواه و پودر پسته به دلخواه تزئین کنید.
    نوش جان

    About The Author