طرز تهیه کیک رولی سیب:
مواد میانی:
- دو قاشق کره
- 6عدد سیب رنده شده
- یک دوم لیوان شکر
- یک قاشق مربا خوری دارچین
مواد کیک:
- 3عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- یک استکان شیر
- یک دوم لیوان روغن مایع
- یک و نیم لیوان آرد
- یک پاکت وانیل
- یک پاکت پکینگ پودر
طرز تهیه کیک رولی سیب:
نکته:
تا طلایی شدن روی کیک بپزید. بعد از در آوردن از فر کمی صبر کنید تا خنک شود فوری رول نکنید. کیک را روی کاغذ روغنی دیگری برگردانید و کاغذ روغنی زیری را جدا کنید.
دو قاشق کره را داخل تابه بریزید و سیب رنده شده و شکر را اضافه کنید و تا کشیده شدن آب سیب ها بپزید. یک قاشق دارچین اضافه کرده و درقالبی که کاغذ روغنی انداختیم پهن می کنیم و یک دست صاف می کنیم.
برای کیک شکر و تخم مرغ و وانیل را هم میزنیم تا شکر حل شود و کرم رنگ شود. روغن مایع و شیر را هم اضافه کرده و دوباره هم میزنیم آرد و پکینگ پودر را هم اضافه می کنیم و دوباره می زنیم تا یک دست شود و روی مواد سیب صاف پخش میکنیم و در فری که از قبل روی170 درجه گرم شده 15دقیقه می پزیم بعد از فر خارج کرده و روی کاغذ روغنی دیگری بر گردانده و رول می کنیم و در دمای اتاق می گذاریم تا خنک شود روی رولت پودر قند پاشیده و برش می زنیم.
نوش جان