طرز تهیه کوفته ترک:
مواد لازم:
- نیم کیلو گوشت چرخ کرده
- یک عدد پیاز
- فلفل سیاه و آویشن از هر کدام یک قاشق چایخوری
- یک قاشق مربا خوری نمک
- یک قاشق مرباخوری پودر فلفل قرمز
- جعفری
- یک استکان کوچک برنج
- دو استکان آب برای پختن برنج
- سه قاشق روغن مایع
برای آغشته کردن کوفته ها:
- آرد
- دو عدد تخم مرغ
- روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه کوفته ترک:
ابتدا برنج را شسته و با دو استکان آب می پزیم.
سه قاشق روغن را داخل تابه ریخته و نصف گوشت را تفت می دهیم حدود 5 دقیقه بعد پیاز ریز خرد شده را اضافه می کنیم و 10 دقیقه دیگر تفت می دهیم.
برنج پخته و گوشت تفت داده شده را داخل کاسه ای میریزیم تا ولرم شود.
جعفری ریز خرد شده و نمک و ادویجات و بقیه گوشت را هم اضافه کرده و حدود 5-6دقیقه خوب ورز می دهیم بعد شکل می دهیم و نایلکس کشیده و حداقل نیم ساعت داخل یخچال می گذاریم.
بعد ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و در روغن با حرارت کم خوب سرخ می کنیم.
نوش جان