• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کروسان به روش آسان و حرفه ای در خانه

    طرز تهیه کروسان

    طرز تهیه کروسان:

    مواد لازم:

    • یک و نیم لیوان شیر ولرم
    • نصف لیوان روغن مایع
    • یک قاشق مرباخوری نمک
    • یک ونیم قاشق غذاخوری شکر
    • دو قاشق غذاخوری سرکه
    • نصف پاکت خمیر مایه خیس یا یک پاکت خمیرمایه خشک ( یک پاکت=۱۰گرم )
    • ارد به مقدار لازم حدود نیم کیلو
    • مواد میانی:
    • به دلخواه می توانید از شکلات یا پنیر استفاده کنید.
    • برای باز کردن خمیر کره نرم
    • برای رومال دو عدد زرده تخم مرغ

    طرز تهیه کروسان:

    به غیر از آرد همه مواد را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید بعد از استراحت خمیر را به 12قسمت چانه کنید هر چانه را به اندازه بشقاب باز کرده و خوب کره بمالید و لایه بعدی را رویش قرار دهید تا 6لایه روی لایه آخری کره نمالید.


    6چانه بعدی را به همین صورت روی هم قرار دهید و با وردنه خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کنید و هر کدام را به 12قسمت تقسیم کنید و از مواد میانی دلخواه قسمت پهن گذاشته و با کشیدن رول کنید روی کرواسانها را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید با زرده رومال زده و در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده تا طلایی شدن روی کرواسانها بپزید.
    نوش جان

    طرز تهیه کروسان

    About The Author