طرز تهیه کروسان:
مواد لازم:
- یک و نیم لیوان شیر ولرم
- نصف لیوان روغن مایع
- یک قاشق مرباخوری نمک
- یک ونیم قاشق غذاخوری شکر
- دو قاشق غذاخوری سرکه
- نصف پاکت خمیر مایه خیس یا یک پاکت خمیرمایه خشک ( یک پاکت=۱۰گرم )
- ارد به مقدار لازم حدود نیم کیلو
- مواد میانی:
- به دلخواه می توانید از شکلات یا پنیر استفاده کنید.
- برای باز کردن خمیر کره نرم
- برای رومال دو عدد زرده تخم مرغ
طرز تهیه کروسان:
به غیر از آرد همه مواد را مخلوط کرده و آرد را کم کم اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید بعد از استراحت خمیر را به 12قسمت چانه کنید هر چانه را به اندازه بشقاب باز کرده و خوب کره بمالید و لایه بعدی را رویش قرار دهید تا 6لایه روی لایه آخری کره نمالید.
6چانه بعدی را به همین صورت روی هم قرار دهید و با وردنه خمیر را به ضخامت نیم سانت باز کنید و هر کدام را به 12قسمت تقسیم کنید و از مواد میانی دلخواه قسمت پهن گذاشته و با کشیدن رول کنید روی کرواسانها را پوشانده و نیم ساعت استراحت دهید با زرده رومال زده و در فری که از قبل روی 200درجه گرم شده تا طلایی شدن روی کرواسانها بپزید.
نوش جان