طرز تهیه شیرینی قرابیه ی سیب :
مواد لازم:
- 200 گرم کره هم دمای محیط
- یک استکان روغن مایع
- نصف استکان پودر شکر
- یک قاشق غذاخوری پر ماست
- یک پاکت وانیل
- یک عدد تخم مرغ
- 4/5-5لیوان آرد
مواد میانی:
- 3 – 4 عدد سیب
- 5 – 6 قاشق غذاخوری شکر
- یک قاشق مرباخوری دارچین
- سیب ها را رنده کنید و باشکر و دارچین 10-15 دقیقه بپزید تا آبش کشیده شود.
برای روی قرابیه:
- یک عدد زرده تخم مرغ
- خلال بادام و پسته
طرز تهیه شیرینی قرابیه ی سیب :
تمام مواد را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی تهیه شود وسط دوتا کاغذ روغنی خمیر را باز کنید و با قالب گرد قالب بزنید از مواد میانی یک طرف خمیر بگذارید و تا کنید و فشار ندهید تا سیب ها کمی دیده شوند.
داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید بچینید با زرده رومال زده و خلال پسته و بادام بریزید و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن روی قرابیه ها بپزید. بعد از سرد شدن می توانید با پودر قند تزئین کنید.
نوش جان