طرز تهیه شیرینی قرابیه گردویی دارچینی:
مو.اد لازم:
- 125گرم کره هم دمای محیط
- یک استکان پودر شکر ( 70 گرم )
- نصف استکان روغن مایع ( 65 گرم)
- یک عدد تخم مرغ
- نصف استکان نشاسته( 40 گرم )
- یک پاکت وانیل
- یک لیوان گردوی ریز خرد شده
- یک قاشق چایخوری پکینگ پودر
- سه لیوان آرد ( 270 گرم ) با کنترل بریزید
برای غلتاندن قرابیه ها:
- یک استکان پودر شکر
- یک قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه شیرینی قرابیه گردویی دارچینی:
به غیر آرد پکینگ پودر و گردو تمام مواد را مخلوط می کنیم سپس پکینگ پودر و گردو را اضافه کنید و آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود. بین دو کاغذ روغنی خمیر را به ضخامت 1/5 تا 2 سانت به صورت مربع باز می کنیم و برش می زنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی پهن کرده ایم میبینیم و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده 20 -22 دقیقه می پزیم . بعد از کمی ولرم شدن در مخلوط پودر قند و دارچین می غلتانیم.
نوش جان