دستور تهیه کیک شکلاتی
مواد لازم:
- سه چهارم لیوان آرد
- یک دوم لیوان نشاسته
- 5عدد تخم مرغ
- یک لیوان شکر
- یک پاکت وانیل
- یک پاکت پکینگ پودر
- یک دوم لیوان آب داغ
- سه قاشق کاکائو
مواد کرم:
- 200 گرم شکلات شیری
- 200 گرم شکلات تلخ
- دو پاکت خامه
- 4 قاشق مرباخوری آبلیمو
برای خیس کردن کیک:
- یک و نیم لیوان شیر
- یک قاشق نسکافه
دستور تهیه کیک شکلاتی
سفیده و زرده را جدا کنید سفیده را با هم زن دوسه دقیقه بزنید بعد نصف لیوان شکر اضافه کنید و تا وقتی که از ظرف نریزد با دور تند هم زن بزنید.
در ظرف دیگری زرده تخم مرغ بقیه شکر و وانیل را بزنید تا کرم رنگ شود بعد آب داغ را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید.
آرد نشاسته و کاکائو و پکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و سفیده و مخلوط آرد را در سه نوبت به زرده اضافه کنید و با لیسک به طور دورانی مخلوط کنید.
داخل قالب 18سانتی که کف اش کاغذ روغنی انداخته اید بریزید و در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده با تست کنترل با خلال دندان بپزید.
بعد از سرد شدن از قالب خارج کنید و حداقل دو سه ساعت بگذارید تا بماند
و بعد به سه لایه تقسیم کنید.
خامه را با آبلیمو مخلوط کرده و باهمزن بزنید تا حجیم شود و فرم بگیرد.
شکلاتها را به روش بنماری ذوب کنید و بعد از کمی سرد شدن به خانه اضافه کنید و با لیسک مخلوط کنید و یک ربع بگذارید تا کمی سفت شود اگر دمای محیط گرم بود داخل یخچال بگذارید.
لایه بالایی کیک را همیشه لایه ی زیرین قرار دهید شیر و نسکافه را مخلوط کنید و کیک را کمی خیس کنید و از کرم روی کیک قرار دهید و با کاردک خوب صاف کنی و به همین ترتیب تا لایه آخر اطراف کیک را هم خوب مرتب کنید و به دلخواه تزئین کنید.
نوش جان