طرز تهیه بورک پنیری ترکیه :
مواد لازم:
- مواد لازم:
- نصف استکان آب ولرم
- 1/2 استکان شیر ولرم
- نصف استکان روغن مایع
- یک قاشق مرباخوری خمیر مایه خشک
- 1 قاشق مرباخوری پودر شکر
- یک قاشق سوپخوری سرکه
- آرد 4-4/5 لیوان آرد
- نمک
برای بازکردن خمیر:
- مخلوط آرد و نشاسته
- کره آب شده
- پنیر سفید
طرز تهیه بورک پنیری ترکیه :
شیر ولرم و شکر و خمیر مایه را مخلوط کرده و 10دقیقه صبر می کنیم . بعد بقیه مواد را اضافه کرده و آرد را با کنترل اضافه می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود . روی خمیر را پوشانده و 30دقیقه استراحت می دهیم .
بعد خمیر را چانه کنید مخلوط آرد و نشاسته را روی سطح کار ریخته و با وردنه خمیر را باز می کنیم و از کره آب شده روی خمیر باز شده می زنیم خمیر را از وسط نصف کرده و قسمت پهن پنیر گذاشته و رول می کنیم و دوباره به حالت حلزونی رول می کنیم و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می گذاریم و رویشان کره آب شده می زنیم و در فری که از قبل روی200درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک ها می پزیم.
نوش جان