طرز تهیه بورک گوشت

طرز تهیه بورک گوشت با روش آسان و حرفه ای در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل

طرز تهیه بورک گوشت:

مواد لازم:

  • سه عدد یوفکا
  • مواد سس:
  • یک استکان روغن مایع
  • 4قاشق غذاخوری آرد
  • یک قاشق چایخوری کوچک جوش شیرین
  • یک قاشق مربا خوری سرکه

مواد میانی:

  • نیم کیلو گوشت چرخ کرده
  • 5عدد پیاز
  • نمک
  • فلفل سیاه پودر فلفل قرمز آویشن
  • کمی روغن مایع
  • 400 گرم پنیر کاشار یا پیتزا رنده شده

برای رومال:

  • دو عدد زرده تخم مرغ و کنجد

طرز تهیه بورک گوشت:

پیاز را خرد می کنیم و با کمی روغن مایع تفت می دهیم کمی که سبک شد گوشت را اضافه کرده و کمی تفت می دهیم تا رنگ گوشت عوض شود ادویه ها را اضافه کرده و 20 دقیقه با حرارت کم تفت می دهیم.


هر یوفکا را 6 قسمت می کنیم . مواد سس را با هم مخلوط می کنیم و کمی از سس روی یوفکا پخش می کنیم . از مواد گوشتی و پنیر رنده شده قیمت پهن یوفکا می گذاریم و رول می کنیم بدون فشردن. داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم می چینیم . با زرده رومال زده و کنجد می پاشیم و در فری که از قبل روی 170 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی بورک ها می پزیم.
نوش جان

طرز تهیه بورک گوشت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image